Sfeervolle seizoensdecoratie

Elke seizoen heeft zijn charmes. Het is dan ook altijd goed om de charmes van deze seizoenen terug te laten komen in de decoratie van uw bedrijfspand. Vooral in restaurants, hotels en andersoortige horecagelegenheden zorgt het voor onmisbare sfeer en voor een ontspannen en stijlvol ingerichte ruimte. Bij DecoratieStyling vindt u altijd de laatste trends op het gebied van seizoensdecoratie. Onze specialisten weten als geen ander dat kleine aanpassingen en enkele nieuwe decoraties uw interieur en aankleding een nieuwe en frisse uitstraling kunnen geven. DecoratieStyling heeft een uitgebreid aanbod decoraties samengesteld, waarin u zeker een aankleding zult vinden die bij uw stijl en wensen past. Wilt u het het decoreren van uw horeca- of bedrijfspand graag uitbesteden? Wij helpen u graag verder!

Decoratieve takken

DecoratieStyling is gespecialiseerd in het kweken van decoratieve takken in allerlei kleuren en vormen. Al ruim 20 jaar exporteren wij onze producten wereldwijd waardoor wij een ruime ervaring en een breed assortiment aan gekrulde takken hebben opgebouwd. Onze decoratieve takken zijn ideaal als basis voor de aankleding van uw evenement, horeca of bedrijf. Door deze takken aan te vullen met seizoensdecoratie of thema elementen tovert u uw standaard decoratie eenvoudig om tot een nieuwe, stijlvolle en passende aankleding waarmee u meteen de sfeer in huis haalt. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige seizoensdecoratie bij de receptie van uw bedrijf om uw klanten meteen in goede sferen te brengen. Onze styliste verzorgt graag uw interieurstyling of winkeldecoratie met bijvoorbeeld kerstdecoratie tijdens de feestdagen om de gezellige sfeer ook in uw winkel terug te laten komen.

Feestelijke aankleding

Een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of ander feestje is niet compleet zonder de juiste decoratie. Soms zetten ballonnen en slingers niet de juiste sfeer neer, dus dan dient u op zoek te gaan naar iets anders. Wellicht kunt u overwegen om de aankleding voor uw feest bij ons te laten maken. We kunnen maatwerk leveren, maar als u liever zelf aan de slag gaat met decoratieve takken, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar onze webshop. Deze keuze is geheel aan u. Voor fraaie feest aankleding bent u in ieder geval aan het juiste adres bij DecoratieStyling.nl.

Horeca decoratie

Ook in de horeca speelt seizoensdecoratie een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hotel decoratie bij de receptie en lobby van uw hotel waar uw gasten zich lekker kunnen ontspannen of een restaurant aankleding met een persoonlijk tintje zodat het geheel bij uw stijl en bedrijf past. Onze styliste helpt u graag met het kiezen van de vorm, kleur en stijl van uw seizoensdecoratie. Bijvoorbeeld voor de zomer, herfst en natuurlijk met Kerstmis!

Naast horeca- en bedrijfsdecoratie verzorgen wij ook graag de aankleding van uw evenementen waarmee u zich professioneel en gastvrij presenteert.

Laat ieder seizoen een prachtige seizoensdecoratie samenstellen

Bij DecoratieStyling heeft u ook de mogelijkheid om ieder seizoen prachtige seizoensdecoratie te laten samenstellen. Onze styliste komt dan graag bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens zullen wij de decoratie samenstellen en leveren aan het begin van ieder nieuw seizoen.

Ons assortiment

Naast de actuele seizoensdecoratie vindt u bij ons ook lampen, kransen, decoratietakken, decoratiesteentjes, bomen, zuilen en boeketten. Bestel de juiste decoraties voor uw ruimte online of bezoek op zaterdag onze winkel in Someren. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mail en telefoon.

Workshops

Wilt u leren om uw eigen seizoensstukken of bloemstukken te maken? Volg een inspirerende decoratie workshop bij DecoratieStyling! U leert technieken en krijgt tips en advies om uw stijl en smaak om te zetten in een uniek en fraai decoratiestuk. Bekijk meer info over onze workshop decoratie.

DecoratieStyling voorziet uw ruimte graag van prachtige seizoensdecoratie. 

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard