Kerstdecoratie voor horeca & etalages

Grote en kleine kerstbomen, schalen met diverse kerstballen, op maat gemaakte kerststukjes, rijkelijk gedecoreerde guirlandes: kerstdecoratie is heel divers!

Kerstsfeer werkt!

Wilt u de ultieme kerstsfeer creëren in uw horeca of winkel? En wilt u eruit springen met uw kerstdecoratie, zodat klanten gezellig bij u gaan zitten voor een lekkere mok koffie met vlaai of een compleet menu? Of wilt u klanten aantrekken om gezellig bij u te komen winkelen voor het inslaan van hun kerstcadeautjes? Laat de kerstdecoratie voor uw horeca dan over aan professionele stylisten! Zij hebben genoeg ideeën en weten precies hoe ze uw etalage, winkel, hotel of horecagelegenheid helemaal omtoveren in een gezellige kerstsfeer.

Kerstdecoratie voor etalages

Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met unieke kerstdecoratie voor de etalage. Houdt u van modern? Wilt u een grappig accent? Heeft u liever een verfijnde decoratie met veel verse bloemen? Of gaat u voor een etalage in traditionele kerstsfeer? Wat u ook kiest, onze styliste maakt voor u iets unieks dat helemaal aansluit op de stijl van uw winkel en product of dienst.

Kerstdecoratie horeca

In een restaurant is de sfeer van belang voor de beleving van uw gasten. Niet alleen het eten en de drankjes dienen in de smaak te vallen, maar ook de decoratie! Kerstdecoratie is voor restaurants erg belangrijk aangezien deze met Kerstmis vaak helemaal vol zitten. Gasten verwachten te genieten: niet alleen van luxe en lekker eten, maar ook van de sfeer. De sfeer in uw horecagelegenheid moet dus echt Kerstmis uitademen.

Voor restaurants en horecagelegenheden is de kerstdecoratie vaak verfijnd. Denk bijvoorbeeld aan mooie bloemstukken die in de buurt van tafels staan en sfeervolle decoraties voor lampen. De sfeer in een horecagelegenheid is dus allesbepalend en daaraan draagt de decoratie bij. Verwelkom uw gasten daarom warm in een sfeervolle ambiance.

Maak uw zaak klaar voor kerst

Wilt u uw horecagelegenheid, hotel, winkel of etalage klaarmaken voor de kerstperiode met prachtige kerstdecoratie? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor een idee van onze sfeervolle kerstdecoraties bekijkt u ons online portfolio >>

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard