Sfeervolle aankleding voor restaurants

Sfeervolle aankleding van restaurants kan de gehele sfeer veranderen. Heeft u een restaurant en wilt u dat uw gasten zich comfortabel voelen en optimaal genieten van wat u op tafel zet? Naast goede service, lekker eten en voldoende variatie van drankjes, is de aankleding van uw restaurant erg belangrijk voor hoe gasten uw eetgelegenheid ervaren. Decoratie van restaurants is dan ook iets om voldoende aandacht aan te besteden. Een restaurant kleedt u anders aan dan uw huis. Decoratiestukken dienen hier immers voor de juiste 'eetsfeer' te zorgen.

5 decoratietips om de juiste eetsfeer te creëren

Wat straalt de juiste eetsfeer uit? Dat verschilt per restaurant. Bij het ene restaurant is de inrichting bijvoorbeeld heel modern, net als de gerechten. Bij het andere zijn de menukeuzes juist heel authentiek. Het publiek? Dat speelt natuurlijk ook een rol bij de juiste keuzes voor de decoratie van het restaurant. Vijf tips voor de juiste eetsfeer in uw eetgelegenheid:

1. Gebruik kleur. Een strakke inrichting in basic kleuren straalt al genoeg rust uit. Eten smaakt ook veel beter als op het bord meerdere kleuren liggen. Kleuren lichten uw zaak op en zorgen voor een positieve, vrolijke noot in uw restaurant.

2. Geef elke tafel een tafelstuk(je). Waar uw gasten in uw restaurant ook zitten, ze hebben zelfs aan tafel een fijne sfeer. Zelfs de kleinste tafelstukjes zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen bij u.

3. Maak van uw restaurant aankleding een geheel. Belangrijk is om in uw complete restaurant met decoratie dezelfde stijl en sfeer te benadrukken. Gespecialiseerde stylisten weten precies hoe ze dit verwezenlijken.

4. Zorg voor balans. Een lege hoek en een hele drukke entreehal? Beter zorgt u voor een balans bij uw restaurant aankleding. Tip: Bekijk uw restaurant vanuit elke hoek en vanaf elke tafel. Zo ziet u precies waar de restaurant decoratie kan worden aangevuld.

5. Kies de stijl bij uw menu, publiek, tafellinnen en inrichting. Zo werkt alles samen en ontstaat er een krachtige restaurantsfeer die helemaal klopt.

Laat uw restaurant decoratie verzorgen door DecoratieStyling

DecoratieStyling is gespecialiseerd in het verfraaien van restaurants en andere horecagelegenheden, het aankleden van bedrijfsruimtes en entrees, en het verzorgen van de juiste decoratie voor evenementen, feesten en partijen. Als basis maken we gebruik van onze eigen gekweekte krultakken aangevuld met de stijlen, kleuren en decoraties die u wenst.

Wilt u zien wat onze stylistes voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje in ons portfolio. Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard