Workshop decoratie

Ook voor een workshop op het gebied van aankleding en decoratie bent u bij DecoratieStyling aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van decoratie voor bedrijven, horeca en evenementen vindt u bij ons een totaalpakket: van een breed aanbod producten tot het verzorgen van aankledingen en het geven van workshops voor het maken van decoratieve bloemstukken. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Onze workshop in decoratie

Bij DecoratieStyling houden we ons al ruim 20 jaar bezig met het verzorgen van aankledingen en decoraties voor de zakelijke markt. Sinds enkele jaren zijn al onze unieke decoraties ook voor particulieren verkrijgbaar en kunnen we iedereen voorzien van de juiste decoraties voor iedere gelegenheid. Om onze ervaring en kennis met u te delen geven we ook geregeld workshops voor het maken van diverse decoraties. Veelal wordt in een workshop een decoratie gemaakt aan de hand van een thema of feestdag waardoor u tegen kerst of de lente altijd een stijlvol seizoensstuk in huis heeft!

Advies op maat

Zou u graag zelf aan de slag gaan met de decoraties in uw huis maar kunt u wel wat advies gebruiken? Vraag onze stylistes dan gerust om enkele tips en de trends van dit moment! Voor meer informatie over de workshop decoratie of een speciale decoratie kunt u altijd bellen naar 06 31386214.

Schrijf u vandaag nog in voor een workshop decoratie!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard