Decoratieve aankleding voor uw bedrijf

Decoratieve aankleding van uw bedrijf bepaalt de sfeer binnen uw bedrijf. Daarnaast bepaalt het ook wat uw bedrijf naar de buitenwereld uitstraalt. De stijl en invulling van de aankleding voor uw bedrijf is dan ook vaak uniek. Zo passen de gebruikte kleuren en materialen binnen de stijl van uw ruimte en die van uw bedrijf. Het is namelijk een groot verschil of uw bedrijf een winkel of restaurant is, of dat uw bedrijf voornamelijk internationale, zakenpartners over de vloer krijgt. Wat u ook 'bedrijft', de aankleding voor uw bedrijf is in goede handen bij DecoratieStyling.

Meedenken

Styling is een creatief beroep. Onze stylistes zijn hier helemaal in thuis. Door de ervaring met de aankleding van bedrijven in tal van verschillende branches, zijn zij in staat uw wensen volledig in kaart te brengen. Uw wensen voor kleuren, stijlen en materialen zetten zij om in de perfecte aankleding voor uw bedrijf. Zo krijgt uw zakelijke ruimte de juiste sfeer en bent u tevreden over het resultaat.

Over DecoratieStyling.nl

Ruim 20 jaar geleden begon onze onderneming met het kweken van decoratietakken voor de aankleding van bedrijven, horecagelegenheden en evenementenlocaties. Enkele jaren daarna startten we ook met het compleet verzorgen van de aankledingen en inrichtingen van al deze ruimtes. We verzorgden dus niet alleen de materialen, maar gebruikten de duurzame en natuurlijke producten uit ons assortiment in combinatie met andere materialen om perfect passende decoraties voor bedrijven en andere zakelijke ruimtes te verwezenlijken. Nu, 20 jaar later, helpen wij niet alleen zakelijke klanten. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor tips, advies, decoraties en workshops. Uiteraard kunt u met uw bedrijf nog steeds onze diensten inwinnen voor unieke aankleding van uw bedrijf!

Contact

Bent u op zoek naar kwalitatieve en originele aankleding voor uw bedrijf? Wilt u dat onze stylisten met u meedenken, omdat uw specialiteiten in een ander vakgebied liggen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

DecoratieStyling

E-mail: info@decoratiestyling.nl

Loes van Diepen

Telefoon: 06-31386214

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard