Aankleding van uw hotel laten verzorgen?

De aankleding van de hal en lobby van uw hotel kunt u met een gerust hart over laten aan de stylistes van DecoratieStyling! Wij zorgen graag voor een unieke, passende vorm van decoratie in uw hotel. Een sfeervolle uitstraling staat centraal, waardoor gasten zich extra thuis zullen voelen. Van subtiele decoratietakken naast de balie tot luxueuze centre pieces als blikvanger op een grote tafel of buffet : wij verzorgen het graag voor u.

Professionele decoratie van uw hotel lobby

Als hotel presenteert u zich graag professioneel maar wilt u gasten ook graag om hun gemak stellen en zich thuis laten voelen vanaf het moment dat ze binnen wandelen. De stylistes van DecoratieStyling weten precies welke decoraties en aankledingen deze sfeer kunnen oproepen. Of het nu gaat om de lobby, het restaurant, de entree of de luxe suites en kamers: wij weten als geen ander hoe we precies dát gevoel kunnen oproepen waar u naar op zoek bent.

Onze eigen gekweekte natuurlijke decoratietakken

Ooit begon ondernemer Frans Knoops met het kweken van decoratieve takken met zijn bedrijf in Someren. Nu, ruim 20 jaar verder, worden de sierlijke takken wereldwijd geëxporteerd en verzorgen we tevens aankledingen en decoraties voor hotels, bedrijven, horeca, evenementen en particulieren. Het ruime aanbod decoraties vindt u onder andere terug in onze webshop en onze winkel. Kortom, voor unieke en kwalitatieve aankleding voor uw hotel bent u bij DecoratieStyling aan het juiste adres!

Een hotel decoratie advies op maat

Alle hotel decoraties worden door onze stylistes geheel op uw wensen afgestemd. We komen dan ook graag bij u op locatie langs om een gedegen advies uit te brengen. Wenst u een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard