Unieke aankleding van (zakelijke) evenementen

De aankleding voor al uw evenementen laat u verzorgen door DecoratieStyling.nl! Onze onderneming is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke decoratietakken. Deze gekrulde siertakken geven uw interieur net dat beetje meer sfeer. Ze zijn zeer duurzaam van aard en kunnen in de verschillende seizoenen worden gecombineerd met allerlei bloemen en accessoires. Kortom, een ideale aanwinst voor de aankleding van uw evenement.

Van beursstand tot open dag

Wanneer u een evenement organiseert voor uw bedrijf, bijvoorbeeld een open dag, dan is het belangrijk om een goede, sfeervolle indruk te geven van uw onderneming. Met evenementen aankleding van Decoratiestyling is dit binnen handbereik. De natuurlijke siertakken, eventueel gecombineerd met bloemen, staan bijvoorbeeld schitterende bij de entree of frontdesk van uw bedrijf. Gasten en (potentiële) klanten zullen zich welkom voelen.

Overigens is de evenementen aankleding van Decoratiestyling ook mogelijk wanneer u met uw bedrijf een evenement bezoekt. Hierbij kunt u denken aan een (vak)beurs of vakdagen. Uw beursstand zal opvallen tussen de concurrenten met op maat gemaakte evenement aankleding.

Aankleding voor evenementen: milieuvriendelijke & natuurlijke materialen

Bij DecoratieStyling maken we uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en natuurlijk materialen waardoor de aankleding van uw evenement een natuurlijke en sfeervolle look krijgt. Uiteraard kan deze basis uitgebreid worden met diverse opvallend en stijlvolle decoraties uit ons brede assortiment. Bekijk de complete collectie online om te zien of de juiste decoratie voor al uw beurzen, feesten en partijen ertussen zit. Weet u nog niet zo goed welke stijl u wilt hanteren? Onze styliste informeert u graag vakkundig over de verschillende vormen, kleuren en stijlen!

Zakelijke en particuliere klanten

DecoratieStyling kan zowel voor zakelijke als particulieren klanten de aankleding van een evenement verzorgen. Door het ruime aanbod decoraties hebben we altijd een passende look voor uw gelegenheid in huis! Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard