Aankleding voor uw feest? Wij helpen u graag!

Feestaankleding voor een zakelijk feest betreft méér dan slingers en ballonnen. Een goede uitstraling is van groot belang, dus daar dient dan ook rekening mee worden gehouden. Mooie aankleding voor een feest kan dan ook prima worden bewerkstelligd met bloemen en takken. Een unieke vorm van decoratie waar u beslist positieve reacties over zult krijgen. Dat is precies waar Decoratiestyling in gespecialiseerd is.

Al ruim 20 jaar een begrip

Voor de mooiste feestaankleding op maat, kunt u het beste onze styliste laten langskomen voor een gedegen, creatief advies. DecoratieStyling begon ruim 20 jaar geleden met het kweken van gekrulde takken als decoratie voor diverse ruimtes en thema’s. Sinds enkele jaren verzorgen we ook de aankleding van bedrijven, horeca & evenementen, maar ook de aankleding van feesten. Hierbij staat onze eigen gekweekte decoratietakken centraal. Deze worden naar wens en uw stijl aangepast met diverse andere producten uit onze unieke assortiment!

Bruiloft of huwelijksjubileum?

Een bruiloft is één van de mooiste feesten die u zult hebben. Zowel bruidsparen als feestgelegenheden die bruiloftdecoratie nodig hebben, kunnen bij Decoratiestyling.nl terecht voor de schitterende decoratieve feestaankleding. Van mooie center pieces op de tafels tot aankleding van het buffet. Van mooie, hoge decoratieve takken en bloemen aan de entree tot lichtgevende takken om de dansvloer aan te kleden. Met onze feest aankleding bent u uniek én stijlvol tegelijk!

Ook geschikt voor (bedrijfs)feesten

Gaat u een nieuwe locatie openen en wilt u iets stijlvoller dan een ballonnenboog? Heeft u een jubileum van uw bedrijf of van een medewerker, en zoekt u sfeervolle aankleding voor het feest? Ongeacht de aanleiding: elk feest wordt mooier met de geschikte decoratie. Onze styliste komt graag bij u op locatie om ter plaatse te bekijken welke versiering het beste past bij de accommodatie en de gelegenheid.

Feest aankleding nodig? Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat ons weten waarnaar u op zoek bent. We gaan graag voor u aan de slag!

Liever zelf uw aankleding voor uw feest kopen? We hebben ook een webshop waar u terecht kunt voor creatieve decoraties.

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard