Decoratieve inrichting bedrijf

De decoratieve inrichting binnen uw bedrijf kunt u laten verzorgen door DecoratieStyling! Ruim 20 jaar geleden begon onze onderneming met het kweken van decoratietakken die werden gebruikt voor de aankleding van bedrijven, horeca en evenementen. Na enkele jaren zijn we tevens gestart met het verzorgen van aankledingen en inrichtingen van ruimtes met behulp van onze duurzame en natuurlijke producten. Door het combineren van verschillende materialen, kleuren en stijlen kunnen we voor u unieke decoraties samenstellen die geheel aan uw wensen voldoen en passen bij de stijl van uw ruimte.

Decoratieve inrichting voor uw bedrijf

Onze gekrulde takken zijn een decoratieve inrichting voor ieder bedrijf en zorgen altijd voor een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Bij het kweken van onze unieke decoraties wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor u kunt rekenen op uitstekende kwaliteitsproducten. U kunt onze takken op verschillende manieren combineren en voorzien van een design, andere kleur of bepaalde structuur zodat ze perfect in uw eigen interieur passen. Bekijk onze producten eens en bestel vandaag nog de perfecte decoraties voor uw bedrijf.

Stijladvies op maat

Bent u bezig met de decoratieve inrichting voor uw bedrijf en heeft u behoefte aan vakkundig advies? Vraag onze stylistes dan gerust om even met u mee te denken en ga samen op zoek naar de juiste inrichting voor al uw bedrijfsruimtes. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 06-31386214.

Decoratieve inrichting bedrijf. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard