Aankleding van uw restaurant

De unieke combinatie van natuurlijke materialen en mooie decoraties van DecoratieStyling maken dat gasten zich welkom zullen voelen en ontspannen aan tafel gaan voor een heerlijk diner. Bij DecoratieStyling hebben we ruime ervaring met het verzorgen van de aankleding van horeca, bedrijven en evenementen en weten we precies wat we voor de sfeer van uw ruimte kunnen betekenen. Vraag onze stylistes gerust om een advies of bekijk het brede aanbod decoraties. De aankleding en decoratie van uw restaurant laat u verzorgen door DecoratieStyling uit Someren!

Oog voor detail

Met de juiste aankleding in een restaurant creëert u de juiste sfeer die u uw restaurant graag wilt laten uitstralen. In de horeca is het een goed idee om vooral tafels mooi te decoreren. Hierbij kunt u denken aan prachtige schalen, borden, kaarsen, lantaarns, bloemen en natuurlijk zijn er nog vele andere decoraties voor uw restaurant mogelijk.

Sfeer en decoratie in uw restaurant

Bij DecoratieStyling begrijpen we als geen ander wat het betekent om sfeervolle ruimte te creëren. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het verfraaien van horeca, het aankleden van bedrijfsruimtes en entrees en het verzorgen van de juiste decoratie voor al uw evenementen, feesten en partijen. Als basis maken we gebruik van onze eigen gekweekte krultakken aangevuld met de stijlen, kleuren en decoraties die u wenst. Of u nu de aankleding van uw entreehal, restaurant of feestzaal wilt laten verzorgen: bij DecoratieStyling bent u altijd aan het juiste adres! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag de decoratie voor uw restaurant willen laten verzorgen door één van onze stylistes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Aankleding restaurant? Meer weten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Moodboard

Stel je eigen moodboard samen en laat ons weten over welke stijl je meer informatie wil!

Naar moodboard